Ylva berättar om sin roll på Wells

Ylva berättar om sin roll på Wells

Hej Ylva, vad gör du på Wells?

Jag jobbar som rekryteringskonsult, karriärcoach och utbildare på Wells.

Hur kommer man i kontakt med dig?

Jag finns på LinkedIn och man kan gärna maila eller ringa mig direkt på ylva@wellsrekrytering.se och 0703885733. Hör gärna av er!

Vad kan man förvänta sig som kandidat när man träffar dig?

Ett avslappnat samtal kring vem du är som person, vad du brinner för, vad ditt nästa steg är och mycket mer. Jag kommer ställa dig frågor som handlar om mycket mer än det jobb du söker. För mig att du som människa alltid det mest intressanta.

Vad händer sen, efter att du har träffat en kandidat?

Processen är snabb. Om vi båda känner att det är rätt kommer du att få träffa VD:n på det bolag som jag representerar och därefter även teamet som du kommer att jobba med. Allt för att du ska känna dig så trygg som möjligt kring att det är rätt val av arbetsplats och roll.

Vad tycker du är roligast med ditt jobb?

Jag älskar mötet med människor. Se vilka drivkrafter du har som person, ta reda på var du kommer till din rätt. Sen, att få ringa det där samtalet och ge dig beskedet att du fått ditt drömjobb, det är så fantastiskt roligt!

Vad gör dina intervjuer speciella?

Som professionell coach i botten handlar mina intervjuer om dig som person, jag går på djupet i vem du är och vad som driver dig.

Till sist, vad gör en bra CV?

Personlighet. Att lyfta fram dig som person i CV:et.

Ett svar

  1. Hi, this is a comment.
    To get started with moderating, editing, and deleting comments, please visit the Comments screen in the dashboard.
    Commenter avatars come from Gravatar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *