Jennifer dubbelrekryterades

Jennifer dubbelrekryterades

Först rekryterade vi Jennifer till ett uppdrag där hon föll ur ganska sent i processen. Företaget kände att hon inte kunde sälj tillräckligt bra. Men vi gav oss inte utan kopplade i stället ihop henne med en annan uppdragsgivare, där hon idag är en omtyckt kollega. Jennifer växer in i säljrollen dag för dag och visade tidigt på bra resultat. Vi fångade upp henne och bad om att få veta mer om vad hon själv tror att framgången beror på.

Hej Jennifer, berätta vem du är?

Hej. Jag är 23 år gammal och uppvuxen i en liten stad men bor i dag med två tjejkompisar i Stockholm. Tidigare har jag bott ibland annat Australien och Skottland.

Privat är jag träningsintresserad och har bakgrund inom både fotboll och handboll. I dag blir det däremot mest gym och löpning. I maj sprang jag mitt första halvmaraton! Jag är en glad person med vinnarskalle.

Hur har du blivit mottagen på ditt nya jobb?

På bästa möjliga sätt. Cape Media lever verkligen upp till sina värdeord.

Vi har hört att det går väldigt bra för dig. Vad tror du själv att det beror på?

Att mina kollegor från början vågade satsa på mig och att de har fortsatt satsa på mig fullt ut.

Jag har ingen tidigare erfarenhet av den här typen av sälj, men de har verkligen gett mig en chans och jag lär mig saker varje dag. Jag gjorde mitt första sälj en av de första dagarna jag ringde. Det hade inte varit möjligt om det inte var för den grymma utbildningen som företaget ger alla nya säljare.

Vad har du jobbat med tidigare?

Jag har tidigare jobbat i butik och i restaurangbranschen.

Hur kom du i kontakt med Wells Rekrytering?

Jag kom i kontakt med Linda Wells via appen Uptrail.

Berätta om intervjun med vår rekryteringskonsult Ylva?

Den var jättebra, jag kände mig trygg med Ylva och vågade verkligen vara mig själv.

Vad minns du bäst från rekryteringsprocessen?

Att jag möttes av sån glädje och att alla var trevliga vid varje intervju och samtal. Det gav mig en så bra känsla. Jag fick träffa Tobias Björkman, som är VD och mitt nya säljteam innan de bestämde sig, vilket gjorde att det verkligen kändes som de var säkra på mig. Det bidrog till att jag i nästa steg kunde känna mig mer självsäker när jag väl började.

Har du något tips till andra som vill komma in i säljbranschen?

Prata med folk. Prata med alla! Våga berätta att det är det du vill. Du vet aldrig vem som kan leda dig vidare. Vill du jobba som säljare så är du säkert redan en social person. Använd den kompetensen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *