RECRUIT SALES & MARKETING

När ni har behov av en ny resurs.

Att rekrytera kräver mycket tid, att man har ett bra nätverk och har kunskap och förmåga att matcha rätt. Dessutom är det väldigt dyrt och resurskrävande med felrekryteringar.
Med recruit sales, vilket är traditionell rekrytering, säkerställer vi att ni får resurser som matchar ert team och er företagskultur.

När vi startar ett nytt uppdrag börjar vi alltid med en gedigen rekryteringsbreif. Vi börjar med att lära känna er verksamhet likväl som ert team. För hitta rätt match säkerställer vi att vi lär känna er kultur, ert ledarskap, er vision, era produkter och/eller tjänster, er säljprocess och era utmaningar.

Informationen vi fått när vi gjort vår rekryteringsbreif använder vi när vi skapar en attraktiv annons som vi sedan delar i våra sociala kanaler och även i våra privata nätverk. Efter det sätter ett search- och headhuntingarbete igång på jakt efter er nästa stjärna.

När vi hittat intressanta och intresserade kandidater tar vi in dom för intervju. Vår intervjumodell går in på djupet där vi verkligen lär känna kandidaten bakom CVt. Vi tar reda på drivkrafter, motivation och drömmar och mycket mer. Våra kandidater talar ofta själva om hur en intervju med oss skiljer sig från mängden.

Efter vår djupgående intervju skickar vi vidare väl kvalificerade kandidater som matchar er kravprofil, ert arbetssätt och er kultur. I slutprocessen hjälper vi er med testning, bakgrundskontroller och referenstagning enligt önskemål. Uppföljning genomförs efter ca 6 veckor med både er som kund och med kandidaten.

Det här säger våra kunder

Jag kom i kontakt med Wells via en vän som rekommenderade dom.

De har läst av våran kultur på ett fantastiskt bra sätt så vi hittar väldigt bra kandidater som matchar vårt behov.

Anders Hagberg

CEO Cinode AB

Vill verkligen tacka för er professionella insats. Tycker det har flutit på extremt bra. Den infon jag förstått att ni givit till kandidaterna har varit väldigt värdefullt för oss att de fått i ett tidigt stadie. Imponerade över hur snabbt ni arbetat i jämförelse med andra rekryteringsfirmor.

Sofia Hast

TA Lenus eHealth

Vi som driver Wells

Linda Wells

Rekryteringskonsult, tillväxtkonsult och grundare

0704-103304
linda@wellsrekrytering.se

Maria Midell

Rekryteringskonsult, coach och delägare

0705-150089
maria@wellsrekrytering.se

Ylva Pintus

Rekryteringskonsult, coach
och delägare

0703-885733
ylva@wellsrekrytering.se

Några av våra fantastiska klienter