RECRUIT SEARCH

När ni behöver fylla på med kvalificerade kandidater

Många företag har redan en klar, inarbetad och effektiv rekryteringsprocess. Utmaningen för dom är ofta tidsbrist. Här hjälper vi dom att searcha fram kvalificerade kandidater. Vi har nätverket och headhuntar rätt profil.

När vi startar ett nytt uppdrag börjar vi alltid med en gedigen rekryteringsbreif. Vi börjar med att lära känna er verksamhet likväl som ert team. För hitta rätt match säkerställer vi att vi lär känna er kultur, ert ledarskap, er vision, era produkter och/eller tjänster, er säljprocess och era utmaningar.

Informationen vi fått när vi gjort vår rekryteringsbreif använder vi när vi skapar en attraktiv annons som vi sedan delar i våra sociala kanaler och även i våra privata nätverk. Efter det sätter ett massivt search- och headhuntingarbete igång på jakt efter er nästa stjärna. 

När vi hittat intressanta och intresserade kandidater gör vi en kortare telefonavstämning. Vi tar reda på att kandidaten uppfyller er kravprofil. Vi säkerställer också att kandidaten är öppen för nytt och vill gå vidare i processen med er, rollen och ert företag. 

Så här säger några av våra kunder…

…där vi hjälpt med search.

Vill verkligen tacka för er professionella insats. Tycker det har flutit på extremt bra. Den infon jag förstått att ni givit till kandidaterna har varit väldigt värdefullt för oss att de fått i ett tidigt stadie. Imponerade över hur snabbt ni arbetat i jämförelse med andra rekryteringsfirmor.

Sofia Hast

TA Lenus eHealth AB

När vi på Marketme behövde en ny digital specialist inom SEM vände vi oss till Wells och efter vår brief till Ylva så gick allt snabbt.
Inom loppet av tre veckor hade Ylvas search lett till omkring tio relevanta kandidater som samtliga passade vår profil. Tack vare detta kunde vi efter ytterligare två veckor signera med vår nya medarbetare. Samarbetet utmärktes av förståelse för vårt behov, rak kommunikation, resultat och inte minst en trevlig kontakt.

Oskar Tornvall

CEO Marketme AB

Vi som driver Wells

Linda Wells

Rekryteringskonsult, tillväxtkonsult och grundare

0704-103304
linda@wellsrekrytering.se

Maria Midell

Rekryteringskonsult, coach
och delägare

0705-150089
maria@wellsrekrytering.se

Ylva Pintus

Rekryteringskonsult, coach
och delägare

0703-885733
ylva@wellsrekrytering.se

Några av våra fantastiska kunder