RECRUITMENT

-WELLS WAY-

För oss är det självklart att nyckeln till framgång är människor. Med det menar vi rätt person, rätt inställning, mindset och med passion för uppgiften. Vi på Wells vet också att de intressanta företagen och uppdragen attraherar de bästa människorna, därför strävar vi efter att hela tiden jobba med de bästa företagen inom sin nisch eller bransch.

RECRUIT SALES & MARKETING

Vår nisch är just försäljning och marknadsföring för det kan vi. Vi har vår bakgrund inom försäljning, markandsföring, säljledning och rekrytering. Det gör att vi vet vad som krävs för att lyckas! Det gör också att vi har ett stort kontaktnät bland de bästa säljarna och marknadsförarna och de som i sin tur känner ännu fler stjärnor.

LÄS MER HÄR

RECRUIT START-UP & TEAMS

Vi på Wells jobbar nära och långsiktigt med våra kunder. Som en affärspartner hjälper vi er att bygga hela team inom sälj, kundservice och på marknadssidan.

LÄS MER HÄR

RECRUIT INHOUSE

Många start-ups och tillväxtbolag har sällan resurser och tid för rekrytering. Man växer snabbt, företagskulturen ska sättas, försäljningen och marknadsföringen ska flyga samtidigt som teamet också ska trivas och stanna kvar. Här går vi in och jobbar som rekryteringsansvariga på plats.

LÄS MER HÄR

RECRUIT SEARCH

Många företag har redan en klar, inarbetad och effektiv rekryteringsprocess. Utmaningen för dom är ofta tidsbrist. Här hjälper vi dom att searcha fram kvalificerade kandidater. Vi har nätverket och headhuntar rätt profil.

LÄS MER HÄR

Vad säger våra kunder?

Linda är en av de absolut främsta rekryterarna inom sälj i Sverige. Vi på Future Media Group har arbetat med henne och hennes team i över fem år, med fantastiska resultat. Vi ser Wells Rekrytering som en viktig pusselbit i vår fortsatta expansion.

Linus Wennerström
CEO Future Media Group

Jag kom i kontakt med Wells Rekrytering via en god vän som rekommenderade dom. De läser av vår kultur på ett fantastiskt bra sätt, så vi hittar väldigt bra kandidater som matchar våra behov.

Anders Hagberg
CEO Cinode AB

Vill verkligen tacka för er professionella insats. Tycker det har flutit på extremt bra. Den infon jag förstått att ni givit till kandidaterna har varit väldigt värdefullt för oss att de fått i ett tidigt stadie. Imponerade över hur snabbt ni arbetat i jämförelse med andra rekryteringsfirmor.

Sofia Hast
TA Lenus eHealth

Vi som driver Wells

Linda Wells

Rekryteringskonsult, tillväxtkonsult och grundare

0704-103304
linda@wellsrekrytering.se

Maria Midell

Rekryteringskonsult, coach
och delägare

0705-150089
maria@wellsrekrytering.se

Ylva Pintus

Rekryteringskonsult, coach
och delägare

0703-885733
ylva@wellsrekrytering.se