Vi frågar vår kandidat Cloude

Vi frågar vår kandidat Cloude

Vi ställde 5 frågor till vår kandidat, Cloude Medin, som via Wells Rekrytering & Säljutveckling gått vidare i sin karriär.

När kände du att det var dags att byta jobb?
Jag jobbade i start-up världen där saker kan hända väldigt snabbt, på både gott och ont. Den här gången var det tyvärr inte till min fördel när det svängde så jag fick börja se mig om efter alternativ. 

Berätta, hur kom du i kontakt med Wells?
Ylva har varit oerhört duktig på att uppvakta mig då och då under året, så när det var dags att gå vidare så tänkte jag att, den där Ylva hon var ju väldigt trevlig, så jag kontaktade henne 🙂

Hur upplevde du rekryteringsprocessen?
Väldigt proffsig men samtidigt personlig och avslappnad. Kände under hela processen att jag kunde fråga vad som helst och bolla idéer och tankar. Kändes tryggt.

Berätta var du hamnade och vilken roll du har idag?
Jag jobbar idag som videokonsult på Blue Billywig som är ett holländskt bolag som i samband med min anställning expanderade till Sverige. Fantastiskt bolag och fantastisk lösning som hjälper företag att nå sina resultat med interaktiv och personlig video.

Har du tips till andra som funderar på att byta jobb? 
Att verkligen göra sin research, vad vill jag och vilket bolag matchar den jag är. För mig har alltid företagskulturen varit väldigt viktig, så där la jag ner en del research. Våga ställa krav och förstå att din styrka är din USP. Var dig själv! 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *