Vi frågar vi kandidat Maciej

Vi frågar vi kandidat Maciej

Vi ställde 5 frågor till vår kandidat, Maciej Dziatkiewicz, som via Wells Rekrytering & Säljutveckling gått vidare i sin karriär.

När kände du att det var dags att byta jobb?
Jag kände att det var dags att byta jobb och bransch för längesen. Jag visste när jag gick in i försäkringsbranschen att jag kommer inte vara där för all framtid men jag ville lära mig en stor bransch som har en stor samhällsfunktion och jag har idag fått en bra överblick. Jag fick nästan 12 år i försäkringsdjungeln och det är jag tacksam för idag. Jag skulle nog säga att människorna var den största anledningen till att jag blev kvar, allt annat var jag klar med!

Berätta, hur kom du i kontakt med Wells?
Jag skickade ut lite krokar på Linkedin och där kom jag i kontakt med många spännande människor och företag inom olika branschen men Wells stack ut, dem blandade hjärta och hjärna vilket passade mig bra och jag kände att det var där det kommer hända. Jag var på en del intervjuer men med Wells kändes det annorlunda när jag gick därifrån.

Hur upplevde du rekryteringsprocessen?
Hela processen gick jättebra, man lyssnade på vad jag ville och FÖRSTOD vilket gjorde att det blev en bra match och allt gick väldigt naturligt från start till mål!

Berätta var du hamnade och vilken roll du har idag?
Jag hamnade på Sörmlandskök och det var också det företaget jag kände direkt att jag ville vara på. Men det var semestertider och det var inte lätt att få till en träff med dem men efter
många om och men så fick vi till en träff och det kändes rätt direkt, resten är historia. Jag åker hem till människor idag på besök och presenterar kökslösningar och framförallt luckor vilket företaget är enl mig mycket bra på. Det finns mycket hjärta och själ bakom varje kök Sörmlandskök säljer och ett väldigt bra sätt att göra om sitt gamla kök utan att behöva riva ut allt och lägga en förmögenhet. Man får möta många olika människor vilket jag gillar och man kommer fram till olika lösningar varje gång!

Har du tips till andra som funderar på att byta jobb? 
Jag är inte unik som ville byta bana helt utan det finns många därute som är i samma sits. Till alla dem som tvekar säger jag bara, tveka inte! Det finns en hel värld utanför den du är i idag och det är lätt att blir fartblind och bekväm fast det inte är det egentligen man vill göra. Jag tror att det mentala spelar stor roll, kanske den största till att våga ta steget. Men det viktigaste enl mig är att inte lyssna för mycket på andra utan lyssna till sig själv vad man vill. Jag visste vad jag ville och fick det men det fanns inga garantier och det var inget jag tog för givet. Jag försöker aldrig ha massa förväntningar för infrias inte dem blir man bara besviken utan då är det bättre att bli positivt överraskad istället!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *