Välkommen Ylva

Välkommen Ylva

Hej,

Jag heter Ylva Pintus och jobbar min första vecka på Wells Rekrytering & Säljutveckling och det känns oerhört roligt och spännande!

Jag är född och uppvuxen i Sundbyberg i en stor familj med flera äldre bröder. Min pappa kom från Italien så det finns mycket av hans influenser i mig gällande mat, vin och kultur. Och ja, även lite temperament 🙂

Min bakgrund inom försäljning sträcker sig så långt som 25 år tillbaka i tiden. Säljkarriären började som telemarketingsäljare och ledde snabbt till roller i ledande befattning. Jag älskar sälj och jag älskar människor. Jag drivs av att coacha, utveckla och driva människor mot sina mål och hitta sina egna drivkrafter! 

Att ta steget att jobba med rekrytering och säljutveckling känns så naturligt och rätt. 

Utöver Wells finns jag på Kraftresor som jobbar med att hjälpa företag och enskilda att hitta sin inre kraft och öka sin potential.

Wells är ett fantastiskt team och det känns så inspirerande och givande få jobba med Team Wells. Så mycket energi, fart och glädje.

Hoppas att vi ses snart!

Med värme,
Ylva

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *