Välkommen Maria

Välkommen Maria

Jag heter Maria och är en glad och passionerad 2 barns mamma som tycker om att förgylla livet med resor, mat, vänner och familj. En person som entusiasmerar och gärna motiverar min omgivning. Blickar gärna framåt men med erfarenheten i backspegeln. 

Som bäst är jag där jag kan engagera, lyfta och utveckla andra, att vara där det händer. Jag drivs av att få jobba med människor, möten och relationer i affären, både internt och externt.

Något som jag har haft stor nytta av i mina tjänster är min förmåga att snabbt läsa av en människa. Det gör att jag kan identifiera personlighet och förmåga, en tillgång inte minst i rekryteringsprocesserna. 
Jag har förmågan att lyfta blicken och se hela organisationen och snabbt upptäcka var och vad insatserna bör vara. Det har varit framgångsrikt, bland annat i förändringsarbeten som jag brinner lite extra för och har stor erfarenhet av. 

Med min erfarenhet av ledarskap, affärsmannaskap, coaching och min personlighet ser jag mycket fram emot att få bidra till fantastiska Team Wells!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *