Wells träffar Emil

Wells träffar Emil

Hej Emil, hur kom du i kontakt med Wells Rekrytering & Säljutveckling?

Jag blev kontaktad utav Linda Wells när jag höll på att flytta hem till Sverige ifrån Tyskland.

Linda är en gammal arbetskollega som undrade om hon fick äran att hitta ett jobb som passar mig eftersom hon redan känner och vet vem jag är.

Hur gick intervjun till?

Första intervjun blev på måndagen efter att jag landat ifrån Tyskland på lördagen. Redan innan intervjun så hade Linda presenterat olika företag hon tyckte skulle passa mig och min säljstil. Intervjun gick väldigt bra och fokus låg på vårt gemensamma beslut om Cape Media. Första ledde till den andra intervjun som blev med försäljningschef Carl vilket var en väldigt givande intervju där jag fick större insikter inom vilken typ av försäljning, vad för mål och olika kunder som Cape Media har.

Tredje och sista intervjun var med VD Tobias vilket var väldigt givande som gav mig allt jag behövde för att kunna själv ta beslutet och även Cape Media.

Vad ska man tänka på när man söker sig till Wells?

Att ha ett öppet sinne och lyssna på vad Wells tycker och tänker för att placera sig hos rätt företag.

Till sist, vad är ditt bästa tips till någon som söker säljjobb?

Gör jobbet innan du söker. Kolla företagen du känner att du skulle vilja jobba hos och speciellt kolla dig i spegeln och se om du ser dig själv jobba för det företaget.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *